Hobby, timpul liber

Numerologia medicala.
Pret: 13.48 RON
Constructii din hartie. Masini si alte vehicule
Terapeutul nostru - pisica
Curs de baza in acvaristica
Cei interesati de domeniul acvaristicii vor gasi in magazinele de specialitate o oferta foarte vasta de acvarii,echipamente tehnice,accesorii si, nu in ultimul rand,pesti si plante. Din cuprins: Acvariul,tehnica,suportul si asamblarea,amenajarea, apa, plantele, pestii, probleme si daunatori ,indicatii fotografiate pas-cu-pas,amenajarea unui acvariu. Claus Schaefer este acvarist de peste 30 de ani,autor al unor carti in domeniul acvaristicii si a numaroase articole pe acest subiect.
Pret: 18.78 RON
Origami,hoby
STOC EPUIZAT
Pret: 26.00 RON
Origami,idei peste idei
Pret: 33.72 RON
100 de metode pentru un dresaj perfect
Cartea este ilustrata color si este format A4. Descoperiti cele 100 de metode de a dresa un caine de companie, sa fie bine-crescut,calm,increzator si fericit ,urmand recomandarile profesioniste ale expertilor in dresaj Sarah Fisher si Marie Miller.Indicatiile pas cu pas si fotografiile clare, demonstreaza principalele metode,inclusiv mangaierile T, exercitiile fizice si dresajul cu cu ajutorul clickerului.
Pret: 36.12 RON
Obiecte de podoaba din margele si noduri celtice
MANUALUL BICICLETEI.
Bestsellerul Manualul bicicletei reprezinta un nepretuit ghid pas-cu-pas asupra tuturor aspectelor ingrijirii bicicletei.Continand peste 1000 de fotografii color, acest manual este liderul necontestat de pe piata in privinta intretinerii bicicletelor si un indrumator esential pentru orice biciclist Cartea acopera domeniul bicicletelor de munte, de sosea si de naveta si contine operatiuni clasificate dupa dificultatea lor, durata de executie plus sculele de care aveti nevoie.
Pret: 45.00 RON
Pescuitul la copca.
Indiferent daca sunteti inca un incepator in ale pescuitului la copca sau deja un experimentat, aceasta carte care vi se adreseaza in egala masura, este un ghid complet care va ofera tot ceea ce trebuie sa cunoasteti despre pescuitul la copca. Insotiti-l pe autorul si fanul declarat al pescuitului la copca, Tim Allard, precum si pe alti 20 de bprofesionisti in acest domeniu, dornici sa va impartaseasca cele mai noi tehnici de capturare la copca a speciilor de pesti favorite, care raman active pe parcursul anotimpului rece.
Pret: 46.24 RON
 APOLLO 11.
In aceasta carte sunt relatate evenimentele de acum patruzeci de ani care au facut ca aselenizarea , la mijlocul secoluilui al XX lea sa fie atat de dificil de realizat. De la forta de nestavilit a uriasei rachete Saturn V pana la cusaturile individuale de la manusile costumului presurizat, aceasta carte prezinta cutezanta inginerilor care au indraznit sa viseze la un astfel de voiaj posibil, un vis pe care apoi l-au adus la realitate. Din cuprinsul cartii: inceputul erei spatiale, nasterea proiectului Apollo, echipajele principal, de rezerva si directori de zbor Apollo 11, modulele de comanda si de serviciu, sistemul de ghidaj, de navigatie si de control, modulul lunar, costumele spatiale, comunicarea de pe Luna si multe altele.
Pret: 49.00 RON
Manual de astronomie.
"Indiferent daca sunteti un novice absolut sau un astronom experimentat, veti castiga mult in urma cumpararii si citirii cartii scrise de Jane green. Merita un loc de onoare in orice biblioteca stiintifica." SIR PATRICK MOORE. Incepand cu o scurta istorie a astronomiei, autoarea exploreaza Soarele si Sistemul Solar, Universul observabil si se creintoarce la originile lui cosmologice. O sectiune extinsa dedicata observatiilor facute de catre amatori ofera sfaturi practice pentru cei care debuteaza in studiul astronomiei, incluzand observarea cu ochiul liber, binoclul, telescopul pentru amatori, camera si camera web si ne ofera un ghid complex pentru a alege echipamentul corect, atat pentru a viziona cat si pentru a fotografia cerul noptii. Cu fotografii uimitoare si ilustratii color pe intregul sau parcurs, Manualul de Astronomie Haynes este ghidul esential pentru oricine se intereseaza de astronomia pentru amatori.
Pret: 55.00 RON
<< Pagina precedenta
1
Pagina urmatoare >>
Cos de cumparaturi
Cosul este GOL