Mancaruri si bauturi

Peste afumat si marinat. specii recomandate,dispozitive pentru afumat ,retete
Pestele proaspat,fie ca-l pescuim,fie ca-l cumparam de la piata sau de la pastravarii,este considerat o delicatesa incomparabila atunci cand il afumam noi si cand il servim cald. Din cuprins: specii de peste potrivite pentru afumat-somon,tipar,pastrav,crap,lin,biban,stiuca,platica,mreana,coregon,sturion,halibut,scrumbie,cambula . . .;aparate pentru afumat si afumatori(descrierea produselor,afumatoarea grill); construirea propriei afumatori;pregatirea pentru afumat-sararea si saramurarea (pestele intreg versus filetare); pestele la protap si pestele pregatit corect pentru gratar; specii diferite de peste in bait(de ex. garvlax-ul); cele mai bune retete pentru salate,supe si paste din peste afumat; sosuri potrivite. Este cea mai surprinzatoare carte pe aceasta tema!
Pret: 9.50 RON
Paine in cuptorul automat ed.a2a
Whisky in productie casnica
Mierea. Aliment si medicament.
Aceasta carte va explica cum se formeaza mierea,ce substante contine si cum afecteaza acestea metabolismul uman, cum sa folositi mierea intr-un regim alimentar. Bucurati-va si de nenumarate sfaturi,retete si raspunsuri la cele mai frecvente intrebari despre miere. Renate Frank este specialist in nutritie si consilier pentru apicultori in domeniul utilizarii mierii ca aliment si medicament. Indispensabila pentru apicultori si pentru toti cei care vor sa afle ceva nou despre miere.
Pret: 11.08 RON
Cazanul de tuica
Pret: 12.50 RON
CIDRUL,vin de pere,rachiu si calvados.
Pentru consumul personal,transformati merele in cidru,perele in vin de pere iar apoi transformati-le pe acestea in aperitiv Pommeau,in rachiu,in Calvados sau in aperitive speciale. Autorul, va ofera tot ce aveti nevoie pentru preparare si,in plus,o suma de sfaturi economice necesare mai ales celor care se gandesc sa comercializeze o parte din produse.
Pret: 13.00 RON
Marmelade,gemuri si jeleuri
Aceasta carte practica pune la dispozitia pasionatilor toate indicatiile necesare pentru prepararea de marmelade,gemuri,creme de fructe,chutney sau jeleuri din suc de fructe fie cu zahar gelifiant,cu agar-agar sau cu pectina din mere,fie pentru diabetici,fara zahar sau cu indulcitori artificiali. Cartea include si peste 80 de retete nonconformiste:gemuri din combinatii de fructe precum rubarba si banane,mure si pere,coacaze cu scortisoara sau dovleac cu mere, gem de macese cu whisky si gem de caise cu amaretto,produse din spatiul german precum gemul austriac Powidl si Grutze verde,jeleu de mere cu menta,marmelada de portocale si morcovi si multe altele.
Pret: 13.48 RON
Retete culinare din flori
Este o placere sa cultivi flori in gradina pe care sa le si gatesti. Ele ofera preparatelor si frumusete si o savoare rafinata. Adesea bogate in vitamine, ele ofera de asemenea virtuti foarte specifice: antialergice, digestive, antioxidante sau antidepresive . . . cu conditia sa fie crescute fara ingrasaminte si fara pesticide. Autoarea prezinta fiecare din cele 75 de flori selectate cu proprietatile lor gustative si dietetice, retete dar si caracteristici botanice precum si sfaturi de cultivare.
Pret: 13.97 RON
Sirop si nectar din fructe,flori si plante medicinale
Cartea cuprinde o serie de retete pentru obtinerea siropului si a nectarului pornind de la diferite mateii orime:fructe,flori si plante medicinale.Preparatele pastreaza multe din caracteristicile naturale ale acestora asa incat unele dintre sortimentele de sirop si nectar sunt recomandate si ca adjuvante in tratarea unor afectiuni.
Pret: 13.97 RON
Branzeturi pentru casa si piata
22 Condimente care va ocrotesc sannatatea
Doctorul Guy Avril ne propune sa utilizam 22 dintre condimentele bine cunoscute in medicina ayurvedica, veche de 6000 de ani : usturoi,curcuma,fenicul,piper,ghimber,nucsoara, coriandru,sofram etc., pentru binele sanatatii nostre. Pentru fiecare,el descrie proprietatatile, indicatiile si contraindicatiile,precautiile de folosire. In 140 de retete cu utilizare cotidiana,aflam cum sa gatim mancaruri delicioase dar si cum sa preparam compozitii cu rol de tratare a multor afectiuni curente (febra,afte,diaree,astm etc.)
Pret: 14.45 RON
Fabricarea berii la indemana tuturor.
"Fabricarea berii la indemana tuturor" nu este prima, ci si cea mai de succes carte din domeniu. Multe persoane considera ca fabricarea berii trebuie lasata pe mana profesionistilor,insa este posibila obtinerea unei beri pur si simplu gustoasa si acasa,fara un efort tehnic considerabil. Cum puteti face asta si de ce anume aveti nevoie, precum si sfaturi experimentate despre recunoasterea si corectarea greselilor in fabricarea berii sunt prezentate intr-un mod profesionist de autorul Michael Hlatky, in aceast noua editie prelucrata si bogat ilustrata.Din cuprins:* procesul fabricarii berii simplificat ,explicat pas cu pas;*noile "masini de fabricare a berii"; * Wizen,Kolsch si Marzen preparate acasa; * retetele specialitatilor de bere europene: Stout englezesc,bere de ovaz scandinava,Lambic belgiana. Beri speciale ce de regula nu sunt disponibile in comert:bere afumata,bere de alac,bere de teuch sau bere de ovaz.
Pret: 14.45 RON
<< Pagina precedenta
1
Pagina urmatoare >>
Cos de cumparaturi
Cosul este GOL